Photobucket
Time changes everything, even you and I have changed

*YOU and I !
Assalamualaikum. Hello, Annyeong Hye ! ,my name is Nurieyn Mohd. a.k.a Nurieyn / Ain. :)
I wear a pair of thick-framed pink glasses, which people doesn't complain anything. And I'm seen with a phone wherever I go. Music is my life. My parents nagging me for that, but what to do? just listen and ignore.
-That's me
bolditalicunderlinestrikeout

Photobucket
I need u right now, so baby stay by my side

blog counter
blog counter
Facebook Twitter Tumblr Blogger

Photobucket
I really wonder how you feel on these nights so alone

Natasha Nadiah Fadhilah Hana Pei Yee Yuhanis Amira Nana Atul Syafiqah Amirul Haikhal Badri Nuya Parents

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“let me here your voice”
May 2012 August 2012

Concert
05 August 2012 || 15:17


Lama dah tak buka blog...bila da masuk U ni memang busy... ada test la, kelas padat plak tu...banyak aktiviti..kalo nak on9 pun bukan ada broadband pun..member punya adala, tapi line slow... so time time jejak kaki kat umah ni la baru boleh on9.. di kesempatan yang ada ni, nak la jugak cerita pengalaman kat U tu..da masuk sem3 ni mesti lagi banyak cerita best an... :) 16 July 2012.. 8.30 malam... Dewan Aspirasi UiTM Dungun... konsert Alif Aziz.. memang huru hara...ramai berebut nak duk depan la...beratur punya la panjang...kami steady je sebab da beratur kat depan...memang lama berdiri kat luar...yang perempuan ni panjang yang teramat la barisannya, tapi yang lelaki sikit je...normal la kan, artis lelaki sikit je peminat lelaki...

saat Alif Aziz masuk tu, histeria semua budak2 perempuan nie... hadoi..,tu baru Alif Aziz an.. tak minat mane pun Alif Aziz, kira biasa2 je la, tapi member yang minat giler kat dia... seronok la hati dia dapat jumpa artis pujaan... :)


lagu pembukaan, of course la lagu Sayang Sayang...pastu dia nyanyi lagu With You- Chris Brown... lupa dah lagu2 lain yang dia nyanyi... tapi fun la konsert kali nie... sekali Alif Aziz turun je dari pentas, semua jerit.. itu baru turun dari pentas, time dia berjalan ke belakang lagi lah... semua bangun n tarik2 dia... kesian dia... susah nak mengawal budak2 nie... biasa la tu kan, kalo da kat konsert gitulah jadinya...

"saya sayang abang Alif !" hadoi...tu la jadinya bila tak dapat nak control perasaan.. excited sangat dapat berkomunikasi ngan Alif Aziz... =_="

alang-alang ada peluang ni sempat la nak bertanya pasal kisah hidup an.. chehh kisah hidup, padahal tanya pasal kisah percintaan... :P meh dengar apa kata Alif Aziz sendiri....






untungla Anne kan... apa2 pun semoga berbahagia la an... cheh, mcm da nak kawen... even ada yg tak berkenan pun, biarlah dia...hidup dia... dia tak ganggu hidup kita pun... time last konsert tu, ada jual CD, notebook and apa entah..sape dapat beli boleh la dapat tandatangan Alif Aziz... tapi kuantitinya sikit je la...dah kita duk depan nie memang tak de harapan la nak gi berebut beli barang tu kat belakang... so redha je la... untungla kepada sesiapa yang personally dapat jumpa Alif Aziz tu an... nikmatilah saat tu seadanya.. haha !

k la..actually tak tahu da nak tulis apa...otak kosong sekarang coz tengah shock ngan berita yang mengejutkan.. :)

*** sorry video berterabur...tak tahu kenapa jadi macam tu... da adjust tapi still jugak... biar je la...

Labels: ,